Mitään sen erikoisempaa ei oo tapahtunu, nii ei oo oikee mitää sen erikoisempaa kerrottavaa. Yks asia on varmaa mä en kestä näit helteitä enää! Rakastan kesää yli kaiken ja lämpöö ja uimista ja kaikkee mitä kesään liittyy, mut nää helteet rupee olee liikaa jo jopa mulle.

En voi ymmärtää miten kesäloma on menny näin nopeest. On vaikee uskoo et kouluun on enää 8 päivää. Tää kesäloma on menny iha liia nopeesti. Ja täs kesäs on muutenki ollu jotain outoa, en tiiä oonks ainut ketä ajattelee näin mut tää kesä ei ollu samanlaine ku muut. En tiiä mitä teen ku pitäis numeroit parantaa et saan hyvän päättötodistuksen ja tälläsel helteel on vaikee keskittyy ylipäätään mihinkään. Kai se on sit vaa pakko yrittää. Olis meinaa tarkotus pyrkii lukioon peruskoulun jälkeen ja sinne tarvitaan kummiski iha semi hyvä keskiarvoki.

täs täl kertaa tälläne vähä vanhemp biisi ainakin mulle. Sulle tää voi tietyst olla ihan uuttakin. Aika tunnettu kappale, mut toimii mun mielest edelleen :)

https://www.youtube.com/watch?v=Va0vs1fhhNI

Tänään aattelin kirjottaa teille runon minkä löysin mun äidin vanhasta runokirjasta :)

Jos olisin tähti... Lentäisin ylitsesi ja antaisin sinun toivoa maailman kauneimpia asioita, koska vain sinä olet sen arvoinen... Rakastan sinua. <3


sit taas näit näit kuvii, mut tää on ihan totta. En tiiä teistä, mut itellä on sillei et musiikki auttaa pääsemään vaikeistakin tilanteista yli ja se auttaa käsittelemään vaikeitakin asioita, kun kuuntelee oikeenlaisii biisei oikeis tilanteis. Musiikki auttaa aina, se on varmaa. :) Ja sit musiikkii on kiva kuunnella kavereitten kans, musiikki sopii melkeen joka tilanteeseen. Joten eiku kajarit täysille ja popitus alkakoon!! :D <3

10584504_926008170748159_658627727_n-nor